Komiža: Frizerski salon Zoki

Srpanj 30th, 2010

Da želi postati frizer, Zoran shvaća već dok je bio u dječjem vrtiću. Upisuje frizersku četverogodišnju srednju školu koju završava u Splitu, te nakon toga odlazi u Englesku na daljnje školovanje i usavršavanje svog znanja te stjecanja novih iskustava.

Po povratku u Hrvatsku, otvara vlastiti frizerski salon 1997. godine u Komiži, koji sada već posluje dugi niz godina, a nakon malo vremena otvara još jedan 2009. godine u gradu Visu.

Isto tako, svake godine odlazi na međunarodni frizerski seminar u Opatiji, gdje i dalje stječe nova stručna iskustva. Usavršavanje nastavlja posjećivanjem seminara: Toni&Guy, Vidal Sassoon, Patrick Cameron… London, Bologna, Slovenija, Prag, Hrvatska… koja su neizbježan način kako bi bio u trendu sa svjetskim zbivanjima i kako bi mogao ispuniti sve zahtjeve i potrebe klijenata.

Izgrađujući svoj prepoznatljiv stil, igrajući se škarama, vrlo brzo stvara široki krug zadovoljnih klijenata.

Osim po visokoj kvaliteti rada naše je veliko zadovoljstvo što se izdvajamo i po pristupu kljentima.
Smatramo da je klijent – njegov ugođaj i zadovoljstvo frizerskom uslugom – na prvom mjestu i da
zaslužuje potpunu pažnju. Stoga su naši frizeri educirani i na tom području. Kompletna usluga od dolaska do odlaska klijenata je ono čime se već i čime se želimo i ubuduće izdvajati od drugih!

Povjerenje nam svakodnevno iskazuju i brojne POZNATE OSOBE iz svijeta estrade i televizije, kao šta su Zlatan Stipišić – Gibonni, Tony Cetinski, Frano Lasić, Aljoša Vučković, Niko Pulić, Luka Nižetić, Damir Mihanović -Čubi, Stjepan Barišić – Gego, Ivica Vidović, te mnoge druge osobe iz svijeta sporta i businessa.

Nalazimo se na otoku Visu u gradu Komiži . Frizerski saloni “ZOKY” danas postoje na dvije adrese na otoku Visu.

- KOMIŽA – ul. Ribarska 50

- VIS- ul.Korzo 1

Frizerski salon “ZOKY”, s obzirom da je u povijesnoj jezgri Komiže, okružen je starim kamenim kućama.

Salon “ZOKY” se nalazi pokraj apartmana “Villa Nonna” u najduljoj ulici Komiže – Ribarskoj ulici koja spaja središnji Komiški trg sa hotelskom plažom,a salon se nalazi točno na pola puta s desne strane prema hotelu tj.plaži.

FRIZERSKI SALONI “ZOKY”

HAIR SALONS

Vl. Zoran Repanić

mob: +385 ( 0 ) 98/784-615

www.zoky.hr

zoky@zoky.hr

Categories: blogKomižaputovanja

Oznake:

Zasad nema komentara.

Imaš komentar?